Stockholm

Hej mina vänner! Vill ni ha lite bilder nu, kanske?


~ biskvi och te på tant brun

~ skansenbesök

~ fina stockholm

~ lunch

~ akvariet

~ gröna lund och ett regnigt sommarkrysset

~ underbart fika på vetekatten

~ good food på koh panghan

Mer kommer senare, kanske inte just bilder men annat. Ska snart ta en fika med Charlotte. Var ett tag sen sist så ska bli riktigt trevligt.

She's back


Enligt blogg.se s¨har jag varit borta i 1månad och tre veckor. Det stämmer nog gode bra det, tyvärr.. Eller tyvärr och tyvärr jag kunde ju ha tittat in och skrivit tidigare. men jag har verkligen inte haft lust eller ork att känna att jag behöver titta in här varje dag, för att skriva när nästan ingen läser. Det lär ju inte bli bättre heller om jag struntar i att skriva..

Men nu när jag haft en underbar (nästan hel) vecka i allas vår huvudstad känner jag inspirationen komma, sakta men säkert. Så jag är tillbaka, det ni.. Trodde ni aldrig, va?

Jag förmodar att ni är nyfikna vad jag hållit på med denna tid? Trots att ni inte erkänner det så vet jag att ni vill veta. Okej, då kör vi då! Jag gick ut nian, veckan efter att jag gick upp i rök. sen började jag sommarjobba måndagen därpå, och det fortsatte jag med i tre veckor framåt.
Efter det så tog jag det lugnt och har bara njutit av det härliga vädret, legat på standen, solat, badat.. så brun är jag, som en pepperkaka!

Eller vänta, hur var det nu? Önsketänkande månntro..

Rättare sagt så har jag inte gjort så mycket, soffan är numera min bästa vän och tvdosan är som limmad till min hand, den går inte att få bort.. Har provat med allt, försökt bända upp den, slita av den, slå sönder den. Inget funkar. Den sitter helt enkelt där den sitter.

Och i onsdags tog jag, and my family tåget ner till min fina kusin och hennes söta familj där vi nu spenderat veckan. Otroligt härligt må jag säga, kan bjuda på lite pics imorgon. I storstan har vi roat oss med allt från att fika på de sötaste ställena jag sett, shoppat (i mängder), sprungit genom spöregnet, ätit god mat, busat och kändisspanat. Och en massa mer. Såklart.

Den stora frågan alla ställer sig nu är, är hon tillbaka på riktigt. Kommer det att finnas uppdateringar nör vi kikar in? Mest troligt svarar jag då. Mest troligt, inte självklart. Denna gång lovar jag inget, har jag lovat mig själv. Det är min blogg, alltså mina villkor. Så njut eller tjut.


paris i slutet av maj
RSS 2.0