Typiskt!

Läste mina mail innan jag stack iväg och hittade där en tapastävling som Concealed Wines anordnat men tror ni det var nyligt skickat? Näe då, det var gode taget sen, så jag missade såklart tävlingen, tyvärr..

Men jaa, det finns ju inte så mycket att göra åt det. Klickade mig i varje fall in på sidan och hittade en hel drös med recept. Allt såg vansinnigt gott ut!!

Tävlingen är dock avgjord men jag tror jag vet vars min röst hade hamnat! Det som lockade min blick och gom var Sweetchili's bidrag, grillad scampi med mangosalsa. Mumma säger jag bara! Måste nog prova det, tänk en varm sommardag, sitta ute i solen med nå kallt i handen och så detta i munnen. Kan inte bli annat än gott.



- grillad scampi med mangosalsa

Det vinnande bidraget såg inte helt fel ut, det heller. Friterade pilgrimsmusslor med avokado- och mangosalsa. Det var Pytte som stod för detta.


- det vinnande bidraget

A mom is a divine gift

Hej! Internetet är nu åter på sin plats och jag är back in buisness!

Älskar att det är sommar, trots att värmen svikit oss aningens den senaste tiden. Men det kommer väl, förhoppningsvis!

Jag bakade gudomliga kladdkaksmuffins i förrgår som ni ska få receptet på, ett plus är att de är mjölk- och laktosfria. Gjorde även en sistaminuten morsdags äppelbakelse, men jag kunde ju tyvärr inte visa det för er, som ni nog förstod.

- älskar dig mor

Har haft turen att bli bjuden på gomiddag hos mormor och morfar så ska knyta skorna sen ta mig ner till dem. Återkommer med receptet/en senare!
RSS 2.0