Paris, my love

Hej mina kära kära vänner! Internetet hemma har gett upp totalt och har inte existerat sen sist jag skrev.
Hinner inte skriva nu heller faktiskt, måste krypa till kojs för imorgon bitti sticker jag till Paris♥. Det ni, längtar nå så otroligt!
Vi får helt enkelt hålla tummarna för att jag har internet på fredag, då jag kommer hem. Så titta in här under lördagen!
Hoppas vi syns på lördag då, kram på er!

Il fait trés beau, aujourd'hui

Nu ska jag gå ut i det fina vädret, och ni bör göra detsamma:)

rings, sourcream & onion, estrella


Jag har smakat den blå påsen, med sourcream and onion smak. Utseendet på påsen måste jag säga var snyggt, väldigt kul och att dom har ändrat det på jordnötsringarna så det matchar dessa två var roligt. Det första jag gjorde var att lukta på innehållet i påsen och det luktade, gräddfil om vi säger så. Smaken, den var god både lök och gräddfil. Riktigt goda faktiskt! Fast fick dock lite ont i gommen, äter på ett lite speciellt sätt så var öm efter en stund. Tror faktiskt att jag skulle tycka om de gula mer, med ostsmak. Mums, älskar snacks med ostsmak. Gottgott! Så betyget då, det hamnar på så mycket som


fyra matryoschkor.

my dreams, my future

Hej kära vänner!
Tänkte först och främst ge er ett recept, sen en littlemissbaking smakar och sen får vi se vad jag hittar på? Vill ni veta mina sommarplaner, kanske?
Just det ja, jag tänkte även berätta vilket program det slutade med att jag valde, för er som är intresserade:)

Det blev bf. Varför kan man fundera? Varför det inte blev livsmedels eller hotell och restaurang. Eftersom att jag älskar att stå i köket borde det vara det ultimata. Varför säger jag då? Jag menar, jag älskar ju det, köket, så det borde ju vara det perfekta för mig. Det borde.. Så om jag då börjar stå i köket dagarna i ändå och förväntas jobba med det i framtiden, ja då kanske kärleken till det hela försvinner. Och utbyts mot en känsla av måste. Det är klart att jag kanske inte alltid älskar tanken på ett varmt kök. Det går i vågor, precis som allt annat.. Men jag älskar det i varje fall, mer eller mindre.
Så anledningen till att jag inte valde någon utav de två är helt enkelt att jag är rädd att mista kärleken jag har till köket. Så då fick ni det klart:)


- you have to follow your heart

croire aux rêves, à eux les portes éternelles

- tro på drömmar, för i dem finns evigheternas portar gömda


Om jag kände mig trött igår, ja då vet jag då inte vad jag är nu.. Har jag spenderat hela min dag på skolan, från 11.30 till 18.00. Det är ingen liten bedrift det. Fast om jag ska vara ärlig så var det ganska trevligt. Skolan har haft nyinvigning, den har renoverats och har som ni nog förstått blivit klar.

Franskan gjorde jag idag gick väl bra, hoppas på det i alla fall.. Nu är det bara en soredovisning sen är det Paris som gäller:)

Nä men chokladbollar skulle det ju vara, just det ja! Ids jag springa upp och hämta kameran? :S Näe, ni får en gammal bild:) Bollarna och en sats chokladrutor (recept imorgon, håller på att somna:/) var till fikat vi, från franskan, skulle sälja på invigningen. Intäkterna går såklart till franskaresan. En otroligt stor deg vart det, 30 stora fina chokladbollar blev det, av 500g smör, 15 dl havregryn och lite kärlek!

Nu ska jag hänga upp tvätt, sen se film, dricka te och måla mina nails. En mysig kväll, behöver det efter all franska som pluggats in i huvudet.. Blir slumdog millionaire, bästavän säger att den är grym så får tro på henne!

Våga och vinn


Känner mig gode trött, pluggar franska just nu och lyssnar på lite musik.
Vet att jag skulle skriva varannan dag, men var tvungen att titta in och säga att jag
inte glömde bort er i går. Skulle ju berätta om chokladbollarna och visa, men vi tar det
imorgon, ska krypa under täcket med franskaboken i högsta hugg.
Ganska mysigt faktiskt, vill ju lära mig så jag kan prata med alla fransmän i Paris...
Paris, ja snart är jag i Paris.
Snart är jag i Paris. Tänk Paris. PARIS!
Det ni, det ni...
Älskar tanken på det, att snart befinner jag mig i Paris.
Eiffeltornet, Louvren, Notre dame.. Fransyskor och fransmän, franska..
Frankrike!
Men först var det franska, just det ja.. Franska, inte Frankrike..
Tyvärr..
Men snart så!!! 

- man måste våga anta utmaningar för att kunna lyckas.
RSS 2.0