Lack of inspiration

Ber så hemskt mycket om ursäkt för min hemska uppdatering.. Men jag har noll inspiration just nu.. Verkligen ingen. Jag tittar i receptböcker och kollar bakbloggar. Men de intresse som tidigare brann inom mig och inspirationen jag kände har liksom försvunnit. Det är inte helt borta och jag gjorde en rulltårta samt äppelrutor häromdan (eget recept på båda..) men jag har ändå inte tagit mig tid att lägga ut recepten här.
Jag har en liten röst inom mig som brukar påminna mig om bloggen och mitt samvete säger att jag sviker er. Men sen jag startade den andra bloggen har jag inte känt ett lika stort behov av att skriva här. På den kan jag skriva allt jag vill, om allt möjligt. Här är det bakning som gäller, inget annat..
Jag är nästan hundra på att jag kommer tillbaka, jag måste bara hitta inspirationen och glädjen till bloggen först. Så jag tar inte bort den, den hänger kvar för er som vill titta igenom mina tidigare recept..
Bloggen fyllde ett år sen för etttag sen och jag planerade att baka en tårta för att fira det hela men det blev aldrig av.
Att det bara är jag i familjen som fikar (de andra har ett fikalöfte typ..) är även det en stor anledning. Det är ju inte så kul att baka ett tjugotal cupcakes och bara äta själv. Inte få någon uppskattning och uppmuntran..

Lät helt sorgligt och så.. Men nu vet ni hur det ligger till. Kram på er så syns vi snart här igen :)

troligtvis efter jul när hela familjen fikar igen!


första receptet jag la ut, muffins kallade jag dem! i dagsläget skulle jag säga cupcakes.
3 november 2009 var detta, en hel del har hänt sen dess..

RSS 2.0