En vän är en person som kommer när andra försvinner.

Sitter och ser film med far min. Vi såg just Chuck och Larry, riktigt skoj är den och nu flippade han till fyran där Die Hard går. Ingenting för mig så jag tog fram datorn. Har bakat hela dagen känns det som fast egentligen har jag knappt gjort nå. Här får ni i alla fall ett nytt recept!

Jag vet att det egentligen inte finns några mandariner i Sverige men jag säger det i alla fall. Ni kanske säger satsumas, clementiner eller någonting annat.

Julkladdkaka
1dl matolja
2 1/2 dl strösocker
2 ägg
1 1/2 dl vetemjöl
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
1 mandarin (skal och saft)
florsocker och mandarin till garnering

Blanda olja med socker och ägg, blanda väl. Rör ner övriga ingredienser så att allt blir väl blandat. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant. Grädda mitt i ugnen ca 20 min på 175°. Kakan blir låg med ganska hård yta och lite kladdig i mitten. Låt kakan kallna. Pudra över florsocker. Dekorera med lite mandarin.
Kommentarer
Postat av: emelie

Hej bli medlem på www.gratisbio.se och samla poäng genom att prata med andra medlemmar, bli vän med andra medlemmar, delta i undersökningar och blogga om gratisbio…. gör du de får du GRATIS presentkort, biobiljetter eller tidningsprenumeration och du själv bestämmer vad du vill ha:) Jag själv är medlem på den sidan och de kostar ingenting! Kolla gärna in min blogg också http://emeliejosefinecarlsson.blogg.se pöss så länge :)

2009-11-15 @ 17:43:49
URL: http://emeliejosefinecarlsson.blogg.se/
Postat av: Linnea

mumsig blogg! :)

2009-11-15 @ 18:49:23
URL: http://linneawikstrm.blogg.se/
Postat av: Mickan

Åh va gott det ser ut! Mumma!

2009-11-16 @ 11:43:14
URL: http://mickanflickans.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0