Krämig rabarberpaj

Jätteenkel och supergod. Kan ju inte bli bättre! (ni får ursäkta den dåliga bilden..)

Krämig rabarberpaj

2½dl vetemjöl
½tsk bakpulver
2msk strösocker
100g smör

300g rabarber (ca 6 dl skuren)
3/4dl strösocker
½tsk kanel
1msk vetemjöl
2dl vispgrädde

Blanda mjöl, bakpulver och socker. Smält smöret på svag värme. Rör ihop till en smulig deg. Tryck ut den i en pajform, ca 22cm i diameter. Skär rabarbern i bitar och blanda med socker, kanel och mjöl. Fördela fyllninngen i formen. Häll på grädden. Grädda inedre delen av ugnen på 175grader i ca 30 minuter. Servera varm till glass. Mums!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0